26. september 2009

Kjendisenes mammastil

Jeg har oppdaget en svensk site som har mye bra stoff om graviditet, barn og foreldreliv, nemlig Allt om barn. De følgende tipsene er sakset herfra. For uansett om de tilbringer dagen på lekeplassen, eller på den røde løperen, ser kjendismødrene alltid like freshe ut. Det hjelper selvfølgelig å ha x antall barnepiker og au pairer for hånden, men likevel...
Her er kjendismødrenes 5 beste stiltips:

1. Behold stilen din etter at du har fått barn. Å bli mor forandrer hele din verden, men stilen din behøver likevel ikke å endre seg. Du må ikke kle deg moderlig bare fordi du har fått barn. Angelina Jolie er en stjerne som har klart å beholde stilen, til tross for at hun har seks barn å ta hånd om.

2. Klipp deg. Bestill tid hos en dyktig frisør og forklar hva du er ute etter. Velg en frisyre som ser bra ut ikke bare når du er nyklippet, men som også funker etter hvert som håret vokser. Har du ikke tid eller lyst til å stå og fikse håret hver morgen, si det til frisøren, og be om en frisyre som ser bra ut selv om du gjør ingenting.

3. Sats på lugg eller hestehale. Mange kjendiser liker å sette opp håret i en enkel hestehale. For den som ikke våger seg på en dramatisk forandring, er lugg et hett tips.

4. Bekvemme klær – javisst. Men de skal være fine også! Kjøp klær i kvalitetsmaterialer som sitter fint på deg. Selv om Madonna ofte fotograferes i treningstøy, ser hun likevel fresh ut.

5. Rekker du ikke å sminke deg? Bruk solbriller. Stjernene bruker ikke bare solbriller for å beskytte øynene mot solen, men også for å skjule trøtte øyne. Sleng på litt lipgloss eller leppestift på leppene, så er du klar.

Ingen kommentarer: